Leo Grozavu: De la venirea mea în acest nou mandat am început mereu cu stângul şi am pierdut primul joc din tur sau din retur. Sper să nu se mai întâmple şi de data asta

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, joi, o conferinţă de presă înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş. Leo Grozavu a spus că primul joc este important în special pentru moral şi vrea să rupă blestemul său din noul mandat. La fiecare debut, tur sau retur, echipa a pierdut.

like facebook„Îmi doresc să avem o evoluţie bună şi să continuăm seria partidelor reuşite de la finalul turului de campionat. Mediaşul este o echipă omogenă, joacă în aceeaşi componenţă de ceva timp, au o experienţă mare acumulaută la nivelul primei ligi. Situaţia lor în clasament nu este una foarte liniştită. Am avut discuţii cu băieţii vis-a-vis de importanţa jocului, de modul cum trebuie să abordăm meciul. Este primul joc şi este important să obţinem un rezultat bun la Mediaş. Este primul joc şi sper ca intrarea să nu fie foartte dificilă în campionat. De la venirea mea în acest nou mandat am început mereu cu stângul şi am pierdut primul joc din tur sau din retur. Sper să nu se mai întâmple şi de data asta”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi FCBotoşani va avea loc sâmbătă de la ora 18:00, meciul urmând a fi transmis în direct atât de Digi Sport 1 cât şi de Look TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *