Cornel Şfaiţer, înaintea meciului cu Mediaş: Într-un joc în deplasare, orice punct e important

cornel sfaiter fc botosaniPreşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a comentat înaintea debutului returului de campionat, situaţia echipei locale. Oficialul a menţionat că partida, de sâmbătă, cu Mediaş este una mult aşteptată după concendiu şi pregătirea de iarnă.

like facebook Acesta a atras atenţia că returul va fi unul greu, cu meciuri acasă împotriva unor echipe care se luptă să se scape de la retrogradare.

„Aştept cu nerăbdare jocul de la Mediaş. E cel mai important joc ţinând că avem o revanşă de luat după înfrângerea din tur. Băieţii vor fi mult mai montaţi şi am încredere că vor da totul şi vom pleca neînvinşi. Într-un joc în deplasare, orice punct e important. Am încerdere în staff şi în omogenitatea lotului. Nu ne-am despărţit de niciun jucător important, iar prin sosirea lui Neluţ Roşu, ne-am întărit la mijlocul terenului. Am încredere în forţa grupului. S-au pregătit bine şi sunt sigur că vom reuşi. Sunt 17 etape foarte grele, avem şase meciuri acasă cu echipe aflate la retrogradare”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *