Fost comisar al Gărzii Financiare, acuzat de înscenarea unui accident

accident-giratoriuUn fost comisar al Gărzii Financiare a ajuns să fie judecat după ce a înscenat un accident. Este vorba despre Ioan Teodorescu, în prezent inspector al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc care a produs un accident de circulaţie în urmă cu un an.

like facebookAcesta a izbit autoturismul Audi în sensul giratoriu de la Alfa Land. A abandonat maşina şi a încercat să fugă pe jos, însă în urma impactului a suferit mai multe traumatisme şi a chemat salvarea.

Pentru a muşamaliza accidentul a pus o cunoştinţă să spună că era la volan. Astfel, a doua zi după accident la poliţie s-a prezentat administratora fostului pub Dallas, Marinela Plian, de 32 de ani, şi a declarat că ea este autoarea accidentului.

Poliţiştii nu i-au crezut varianta şi au stabilit că de fapt fostul comisar se afla la volan. Astfel, cei doi au ajuns să fie cercetaţi pentru fals în declaraţii, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani i-au trimis în judecată.

 

 

 

 

2 thoughts on “Fost comisar al Gărzii Financiare, acuzat de înscenarea unui accident

  1. asa sa intamplat si cu cojocaru stefan de la dimacheni cand a accidentat doi copii aflanduse intro avansata stare de ebrietate,totul sa petrecut in intersectia de la corlateni zis la moara ,era cu masina propietate personala in masina se afla si matianu a.,pana la urma a inscenat cu politia totul,spunand ca a fost altcineva la volan,copii accidentati sunt din corlateni ,asa fac politisti treaba ,copii sunt mistreanu si muraru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *