Botoşăneanca care i-a dat cu flit „prinţului” Cristea: Ce poate să îşi dorească un bărbat mai în vârstă de la o fată mai micuţă

Adrian CristeaBotoşăneanca Lavinia Furtună, care a apărut de mai multe ori în paginile tabloidelor din România după ce l-a refuzat pe cunoscutul fotbalist Adrian Cristea spune că nu şi-a dorit să aibă de-a face cu „prinţul”. Lavinia susţine că a refuzat inclusiv să discute prea multe cu el chiar dacă putea să îşi facă mai multă publicitate cu ajutorul lui. Nu a interesat-o şi gata.

like facebookAu fost mulţi care au încercat să se bage în seamă, nu doar Adi Cristea, dar, ce-şi doreşte un bărbat mai în vârstă decât o fată mai micuţă? Să ajungă în pat. El mi-a cerut  numărul, fiind în club, nu am vrut să îl dau, apoi mi-a scris pe Facebook şi …Nici nu ştiu ce să cred. Mă gândeam la un moment dat că el a chemat presa în club, unde eram când ne-a pozat. Eu nu am vorbit foarte mult cu el. M-a întrebat ce fac după şi apoi eu am început să dansez. Foarte mult au vorbit fetele cu care eram, prietenele mele. Nu am înţeles de ce nu le-au filmat pe ele sau măcar de ce nu ne-au filmat pe toate”, a spus Lavinia.

lavinia furtuna miss globe1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *