Vezi cum a plătit botoşăneanca de la Next Top Model pentru celebritate!

lavinia furtuna miss globeParticiparea la concursul Next Top Model by Cătălin Botezatu i-a adus botoşănencei Lavinia Furtună, de 19 ani, celebritate. Pentru aceasta, însă, tânăra a plătit scump. Şi asta pentru că show-ul de televiziune i-a adus şi nenumărate critici.

Doar rudele şi câţiva prieteni au ştiut cum este Lavinia în realitate, însă mare parte dintre cei care au văzut-o la televizor au catalogat-o greşit.
like facebookŞi poate nu ar conta atât de mult, dar pe Lavinia a afectat-o faptul că inclusiv botoşănenii s-au comportat urât de multe ori cu ea deşi poate nu era cazul. Practic, şi-a făcut mai mulţi duşmani.

Toată lumea mă recunoştea pe stradă după concurs şi mie nu-mi place lucrul acesta deloc şi au existat foarte multe bârfe, răutăţi, invidie, mai mult în oraş, oraşul nostru fiind foarte mic, lumea fiind foarte rea, am auzit şi foarte multe lucruri adevărate, dar şi foarte multe lucruri care nu mi le imaginam eu vreodată că le-aş putea face, dar prefer să mă abţin, trec pe lângă, mă fac că nu aud”, a spus Lavinia.

Inclusiv accentul său de moldoveancă a fost criticat.

Toată lumea se lua de mine pentru că aveam accentul de moldoveancă. Mi se pare normal să vorbesc aşa cum sunt eu, cum e accentul meu, cu moldovenisme. Dacă era o prefăcută şi începeam să mă dau altfel, lumea ar fi spus – Ia uite-o şi pe asta, s-a dus şi ea la televizor şi a ajuns şi uite-o că acum  mare  talentată şi începe să vorbescă ca pe acolo. Nu, eu mi-am păstrat accentul. E accentul meu şi mi se pare firesc să vorbesc aşa cum am fost obişnuită”, a mai spus tânăra.

Chiar şi aşa, Lavinia spune că ar repeta experienţa de la Next Top Model pentru că a fost o perioadă frumoasă din viaţa ei şi chiar şi-a făcut prieteni noi.

A fost e xperienţă plăcută, a fost foarte, foarte frumos, m-am înţeles bine cu toate fetele, chiar dacă la televizor lucruri în care m-am luat de fete, au fost multe pentru show, era normal să mai fie şi ceva picanterii. În România prinde foarte mult scandalul, eu fiind o fire mai vulcanică, acceptam unele provocări, dar m-am înţeles foarte bine cu fetele[…]Barbara are o fetiţă şi la botez nu am putut să ajung, dar la nunta ei am fost, cu gemenele cu Cristina şi Laura mai păstrez legătura, chiar am fost acum două week-end-uri pe la Bucureşti şi trebuia să ajung până la ele pe acasă, dar nu am mai ajuns. Cu Ramona am mai vorbit din când în când, câştigătoarea, cam atât. Eu de ele am fost cea mai apropiată”, a declarat Lavinia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *