FOTO Accident grav cu trei maşini dintre care una a poliţiei. Şoferul vinovat avea permisul suspendat

accident masina politiei flamanzi botosani3Un tânăr a ajuns la spital, miercuri la amiază, în urma unui accident grav petrecut la Flămânzi. În accident au fost implicate trei maşini, un VW Golf, un VW Transporter şi o autospecială a poliţiei.

like facebookŞoferul VW Golf, Dumitru Lăvricuţi, de 25 de ani din localitatea Cerbu, circula cu viteză dinspre Botoşani spre centrul oraşului Flămânzi şi nu a mai avut timp să frâneze izbind un VW Transporter ce circula din faţa sa.

Impactul a fost atât de puternic încât VW Transporter a pătruns pe contrasens, a rupt gardul unei case şi s-a oprit în curte, iar VW Golf s-a izbit în maşina poliţiei ce supraveghea traficul.

Şoferul VW Transporter, Petru Băltuţă de 43 de ani, a suferit mai multe traumatisme fiind transportat, cu o ambulanţă, la spital. Din primele informaţii se pare că tânărul vinovat de producerea accidentului avea permisul suspendat, după ce mai provocase un accident rutier.

Aparatul radar montat pe maşina poliţiei a surprins impactul. VW Golf mergea cu 103 km/h

 

accident masina politiei flamanzi botosani4accident masina politiei flamanzi botosani5accident masina politiei flamanzi botosani2accident masina politiei flamanzi botosani

3 thoughts on “FOTO Accident grav cu trei maşini dintre care una a poliţiei. Şoferul vinovat avea permisul suspendat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *