Incredibil! Muncitorii de la Victor Construct şi-au făcut WC în mijlocul unui trotuar

WC suceavaMuncitorii firmei botoşănene Victor Construct, care desfăşoară lucrări la reabilitarea trotuarelor din faţa colegiului sucevean „Alexandru Ioan  Cuza”, şi-au făcut WC fix în mijlocul trotuarului.

like facebookAceştia desfăşoară lucrările în cadrul unui proiect de opt milioane de euro, fonduri europene, dar pentru că trebuiau să-şi satisfacă nevoile undeva, au ridicat WC-ul cu o gaură în placa OSB şi evacuare direct în canal. Asta chiar dacă la doar câteva zeci de metri se află o toaletă publică. Mirosul urât i-a nemulţumit pe suceveni, revoltaţi de gestul muncitorilor.

Reprezentanţii Primăriei Suceava au luat legătura cu cei de la Victor Construct, care au spus că muncitorii au pus WC-ul fără aprobarea lor.

 

2 thoughts on “Incredibil! Muncitorii de la Victor Construct şi-au făcut WC în mijlocul unui trotuar

  1. jurnalism romanesc. in perimetrul santierului declarat trebuie sa asiguri grupuri sanitare personalului din executie. nu cred ca este vreo diferenta intre cabina construita de muncitori si cea ecologica asigurata de firma „x”. daca montau o cabina ecologica la 1000 m de santier (intr-un loc ferit de „ochiul jurnalistilor” ) si muncitorii nu o foloseau (utilizand „natura vecina”) credeti ca erau mai „occidentali”? Tipic romanesc…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *