Fetiţă de 12 ani violată cu bestialitate. Agresorul era iubitul mamei

arest-preventivUn bărbat de 34 de ani a ajuns după gratii după ce a violat o tânără de 12 ani. Violatorul, Florin Ungureanu, din comuna Ibăneşti, locuia cu victima, adolescenta fiind fiica concubinei sale.

Păţania a fost ascunsă o bună perioadă de timp, copila fiind ameninţată de acesta cu bătaia în cazul în care ar spune mamei la ce era supusă în timp ce aceasta era plecată de acasă.

like facebookDupă trei luni de chin în care fata a fost abuzată sexual în repetate rânduri, mama a aflat în cele din urmă întâmplarea şi a sunat la poliţie. Bărbatul a fost iniţial arestat după care magistraţii au considerat că acesta poate fi cercetat în stare de libertate. Acesta a fost condamnat la un an de închisoare şi mai trebuie să plătească fostei concubine suma de 2.000 de lei ce reprezintă daune morale şi suma de 1000 de lei cu titlul de daune materiale.

Florin Ungureanu a primit senţinţa la începutul lunii decembrie însă poliţiştii Secţiei Rurale Pomârla au reuşit să-l prindă şi să pună în aplicare mandatul de executare zilele trecute.

”Bărbatul a fost reţinut şi a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani unde-şi va ispăşi pedeapsa”, a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *