Notele de la simulările examenelor naționale pot fi trecute și în catalog. Vezi noutățile din acest an!

examen eleviProcedura privind organizarea și desfășurarea simulării examenelor naționale din acest an a suferit modificări, anunță conducerea Inspectoratului Școlar Județean. POtrivit inspectorului general, Mihaela Huncă, evaluarea lucrărilor scrise se realizează de profesorii din unitatea de învățământ în care se desfășoară simulările naționale. Fiecare lucrare este evaluată atât de profesorul care predă la clasă, cât și de un alt profesor de la unitatea de învățământ. În cazul în care nu există un al doilea profesor din unitatea de învățământ, atunci  evaluarea lucrărilor se va face de către un alt profesor din altă unitate de învățământ. O altă noutate vizează notele elevilor.

Astfel, notele obținute la simulările naționale se pot trece în catalog doar la solicitarea elevului.

”De asemenea, rezultatele obținute de elevi la simulări vor fi analizate la nivelul fiecărei clase prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, în ședințe cu părinții, dar și ședințe ale consiliului profesoral în care se vor stabili măsuri pentru îmbunătățirea rezultatelor. Fiecare școală va realiza un raport privind rezultatele la aceste simulări, raport care se va înainta la IȘJ”, a menționat MIhaela Huncă.

Elevii clasei a VIII-a vor susține simulare în luna februarie, respectiv 23 februarie 2015 Simulare – Limba şi literatura română – probă scrisă, 24 februarie 2015 Simulare – Matematică – probă scrisă, 25 februarie 2015 Simulare – Limba şi literatura maternă – probă scrisă şi 6 martie 2015-afişarea rezultatelor
like facebookSimularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat național pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a din anul școlar 2014-2015
2 martie 2015 Simularea probei E)a) – probă scrisă – Limba şi literatura română
3 martie 2015 Simularea probei E)b) – probă scrisă – Limba şi literatura maternă
4 martie 2015 Simularea probei E)c) – probă scrisă – Proba obligatorie a profilului
6 martie 2015 Simularea probei E)d) – probă scrisă – Proba la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a)
12 martie 2015 Afişarea rezultatelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *