Prezentatoare TV din Botoşani, o gravidă atipică. Nu ţine cont deloc de sfaturile medicilor

ecografieRoxana Vasniuc a luat pe toata lumea prin surprindere in momentul in care a anuntat ca este insarcinata in luna a saptea. Acum mai are putin si nste, dar arata foarte bine si chiar isi permite sa poarte tocuri inalte, desi medicii nu recomanda asta.

Prezentatoarea TV Roxana Vasniuc a incercat sa ascunda, pe cat a putut de mult, faptul ca este insarcinata. Desi la filmari a optat doar pentru rochii care sa-i acopere burtica, pe strada, Roxana nu a renuntat la tinutele sexy, insa a mascat sarcina cu ajutorul paltoanelor sau a hainelor de blana. In urma cu o luna, paparazzii CANCAN.ro i-au descospirat secretul.

like facebookDupa ce a fost fotografiata in ipostaze care nu mai lasau loc interpretarilor, Roxana Vasniuc a recunoscut ca va deveni mamica, declarand ca fericitul eveniment va avea loc la sfarsitul lunii martie. Din motive legate de superstitie, tanara nu a vrut sa se laude prea mult cu burtica ei. De aceea, o perioada, a preferat sa poarte aceleasi tinute sexy, cu care obisnuise pana acum, tocmai pentru a nu da de banuit. Acest lucru s-a schimbat, insa, in cea de-a opta luna de sarcina.Duminica, paparazzii CANCAN.ro au intalnit-o din nou pe Roxana Vasniuc.

roxana si iubitulTanara a iesit din casa pentru a merge la film cu iubitul si, totodata, copilului ei, Ionut. Spre deosebire de imaginiile realizate in urma cu o luna, prezentatoarea TV era complet schimbata, cel putin din punct de vedere vestimentar. A inlocuit tocurile de 15 centimetri cu unele tot inalte, dar de 10, iar hainele mulate au fost inlocuite cu o rochita larga, adecvata pentru o gravida in ultimul trimestru de sarcina.

Cat timp a stat la rand pentru a procura biletele la film, Roxana a fost extrem de agitata. Se pare ca prezentatoarea TV si-a pierdut din rabdare si parea ca il agita si pe partenerul ei. Cel din urma a incercat, insa, sa se mentina mai calm si sa o relaxeze si pe Roxana. La un moment dat, vizibil ingrijorat, Ionut a mangajat-o protector pe burtica, incercand astfel sa-si calmeze ambele fete. Se pare ca Roxana si partenerul ei vor deveni parinti de fetita, iar acest lucru ii incanta, in egala masura, pe ambii parteneri.

Sursa: Cancan.roroxana 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *