Ovidiu Portariuc: Am fost unul din adversarii politici ai domnului Țurcanu vreme de doi ani și am avut multe lucruri să-i reproșez

prefect macaleti florin turcanu ovidiu portariucPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat că decizia de suspendare din funcția de președinte de Consiliu Județean a lui Florin Țurcanu este una administrativă și legală. El a spus că Țurcanu a fost unul din adversarii săi politici vreme de doi ani, iar relația dintre ei a fost una tensionată. Edilul municipiului a spus că în tot acest timp a încercat să colaboreze administrativ cu șeful CJ, însă acest lucru nu a fost posibil.

Dacă e să discutăm politic, sigur că am fost unul dintre adversarii politici ai domnului Țurcanu o vreme de aproape doi ani și am avut multe lucruri să-i reproșez atunci când multă lume nu îndrăznea să comenteze sau să ridice cuvântul sau privirea la domnia sa. Am dus acest război singur și i-am reproșat și atras atenția atunci când tendințele administrative ale domniei sale poate nu erau cele mai potrivite”, a spus Portariuc.

like facebookAcesta a afirmat că vede oameni în PNL, mulți din vechiul PDL, care sunt mult mai vinovați decât Țurcanu, ”oameni profund corupți, profund imorali, care acum încearcă să iasă în primă linie și să dea lecții de moralitate celorlalți. Poate ar fi bine să învețe și ei din ceea ce se întâmplă în aceste zile nu numai în Botoșani, ci și în țară”, a adăugat primarul municipiului Botoșani.

Edilul speră să aibă o mai bună colaborare cu noul președinte al Consiliului Județean care să înțeleagă că dincolo de orgoliile politice sau personale sunt interesele județului și municipiului. Portariuc i-a adresat și o urare fostului coleg din alianță.

Astăzi, când se află în situația în care se află, nu am ce să-i spun decât că îi urez multă sănătate. Decizia aparține domniei sale ce va face în viitor. Este un om tânăr un om care poate oricând să o ia de la capăt”, a menționat Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *