Vezi cine îi va lua locul lui Florin Ţurcanu în fruntea judeţului!

florin turcanu gheorghe sorescu si achiteiPreşedintele suspendat al Consiliului Judeţean a menţionat că, joi, va solicita o şedinţă extraordinară pentru numirea unui înlocuitor.

Florin Ţurcanu a menţionat că propunerea sa pentru preluarea atribuţiilor este vicepreşedintele Gheorghe Sorescu. Pentru a se îndeplini acest lucru consilierii judeţeni vor vota, în mod secret, iar numărul minim de voturi pentru este de 17.

like facebookPreşedintele suspendat a menţionat că o să mai vină pe la CJ chiar dacă este suspendat pentru că are o obligaţie morală faţă de cei 105.000 de botoşăneni care l-au votat în 2012. În acest sens vrea să se asigure de continuarea proiectelor pe care le-a început.

Un alt demers anunţat de acesta este transmiterea unor scrisori către cetăţenii din Botoşani în care să explice situaţia şi va face deplasări în fiecare sat.

” Domnul Sorescu va fi desemnat în cadrul unei şedinţe, prin vot secret, unde avem nevoie de 17 consilieri care să voteze pentru. Şedinţa va avea loc joi, dar o puteam face mai târziu. Am zis să nu lăsăm o perioadă de incertitudine pentru că instituţia funcţionează. Eu o să mai vin la CJ pentru că am în spate 105.000 de voturi şi moral eu sunt preşedinte ales. Voi veni până în 2016 că am proiecte angajate şi trebuie să mă asigur că cetăţenii nu vor fi devaforizaţi sau neglijaţi. În colaborare cu vicepreşedinţii voi lucra în calitatea mea de cetăţean ales cu 105.000 de voturi”, a declarat Florin Ţurcanu.

 

 

 

One thought on “Vezi cine îi va lua locul lui Florin Ţurcanu în fruntea judeţului!

  1. Mai Turcanu, nu cred ca mai ai in spate nici 10% din voturi. Majoritatea ti le-a dat PSD-ul. In plus, nu te mai fandosi pentu ca tu nu ai nici un proiect care sa-ti apartina , ci doar le-ai preluat de la altii. Ai inregistrat insa 2 tirguri la Popauti organizate exclusiv pentru propaganda PNL-ului si atit.
    Eu cred ca ar trebui s-ti vezi de treaba pe la Sulita, daca oamenii de acolo te mai vor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *