Vezi pentru ce se dau cel mai des în judecată botoşănenii!

magistrati Tribunalul BotosaniCriza economică se reflectă clar şi în obiectele dosarelor deschise pe rolul instanţelor botoşănene.

like facebookStatisticiele arată că cele mai dese obiecte ale dosarelor de judecată au fost, în funcţie de secţiile Tribunalului, procedura insolvenţei, atragerea răspunderii matariale a administratorilor, drepturi băneşzti, plasment,  fond funciar şi contestaţie act administrativ fiscal. Pe partea penal cele mai multe dosare au fost formulate pentru contestaţii la executare.

„În raportul de activitate am evidenţiat primele cinci obiecte cele mai des înregistrate pe rolul instanţei. Astfel că la Tribunalul Botoşani, o pondere de 59,07% au avut-o cauzele din procedura insolvenţei şi angajarea răspunderii. În ceea ce priveştele cauzele de natura a fi soluţionate de secţia I civilă, cea mai pondere au avut-o ca obiect drepturi băneşti, plasament şi fond funciar. La secţia a II-a civilă ponderea a avut-o contestaţiile la executare, contestaţie act administrativ fiscal. La penal ponderea au deţinut-o contestaţiile la executare”, a declarat Anitta Manole, preşedintele Tribunalului Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *