Doi puşti au vrut să copieze un scenariu de film şi au pus la cale o tâlhărie

talhar in catuse arestat bogdan george iacobDoi puşti, de 13 şi 14 ani, au pus la cale un adevărat scenariu de film pentru a fura un telefon mobil. Cei doi, din Dorohoi s-au pus de acord să tâlhărească un prieten de 13 ani care avea la el un telefon care valorează peste 1000 de lei.

like facebookIncidentul a avul loc în zona magazinului Sabco-s din zona Aleei Pinului, când unul dintre minori i-a cerut prietenului telefonul pe motiv că vrea să sune o rudă şi nu mai are credit pe telefonul lui.

Odată ce a luat telefonul în mână a simulat o convorbire telefonică, moment în care, partenerul lui de 14 ani, care era ascuns şi aştepta momentul în care să intre în scenă, a ieşit cu faţa acoperită dintr-un tufiş, a simulat din nou că-l loveşte pe acesta cu pumnul, după care s-a făcut nevăzut cu tot cu telefon.

Aşa zisul prieten al păgubitului a anunţat mai apoi Poliţia susţinând că a fost tâlhărit de un necunoscut. Aceeaşi declaraţia a încercat să o susţină şi în faţa poliţiştilor însă adevărul a ieşit la iveală imediat.

Ţinând cont de vârsta acestora, cel mai probabil părinţii „regizorilor” vor fi sancţionaţi contravenţional. De asemeni poliţiştii au schimbat încadrarea faptei din tâlhărie în furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat.

Sursa Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *