VIDEO „Burlacul” Bogdan Vlădău, turneu alături de Filarmonica din Botoşani

Bogdan VladauAnul 2015 a început pentru „burlacul” Bogdan Vlădău cum nu se putea mai bine, artistul fiind invitat pentru prima oara sa cante alaturi de o filarmonica cu 50 de instrumentisti.

La inceputul anului, Bogdan a fost contactat de catre impresarul Filarmonicii din Botosani, care i-a propus artistului sa prezinte o serie de evenimente din nordul tarii, in mai multe orase si sa cante cateva piese alaturi de artistii filarmonicii ca invitat special.

like facebook„Am primit si acceptat invitatia de a canta alaturi de Filarmonica din Botosani, atat ca pe o onoare, dar şi ca pe o provocare. N-am mai cantat niciodata pe o scena alaturi de 50 de instrumentisti, iar sentimentul trait a fost unul unic, ce nu poate fi descris în cuvinte. Desi repetitiile au durat doar 2 zile, spectacolele au fost un real succes. Cea mai mare surpriza a reprezentat-o momentul in care am cantat opera alaturi de tenorul Vlad Mirita si soprana Mediana Vlad, iar publicul nu s-a asteptat la asa ceva, reactia lor fiind una unica, toata sala ridicandu-se in picioare. Imi tremura mana pe microfon de emotie. A fost cea mai frumoasa experienta si cel mai intens sentiment trait pe o scena pana acum”, a declarat artistul.

Sursa: Wowbiz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *