Trăiesc după moarte. Numeroşi tineri, victime ale unor accidente, comemoraţi pe Facebook

podoveiMai mulţi tineri din Botoşani, care au murit fie în urma unor accidente, fie ca urmare a unor gesturi de sinucidere, continuă să fie „prezenţi” printre prieteni. Aceştia există în mediul virtual, iar cei care au ţinut la ei şi-au făcut o obişnuinţă de a comunica periodic şi de a le transmite mesaje.

În numele adolescenţilor decedaţi au fost create pagini speciale pe Facebook, care au devenit „altare” pentru morţi. Omagiile lăsate acolo sunt printre cele mai sincere şi mai profunde, care dovedesc faptul că memoria celor trecuţi în nefiinţă este încă vie.

like facebookSpre exemplu, foştii colegi ai lui Cosmin Podovei au creat o pagina specială în memoria acestuia, iar aceasta a adunat nu mai puţin de 12.000 de fani. Elevul Grupului Şcolar Dimitrie Negreanu a decedat în aprilie 2013 în urma unui stop cardio respirator.

„Cosmin ,nimeni nu te va iubii mai mult decat parintii,familia si prietenii tai, aceia care sunt in adevaratul sens al cuvantului ” prieteni ”.Te iubim!” se arată într-o postare.

Valentin Mistreanu, elevul de 17 ani, este un alt caz în care prietenii au făcut o pagină de facebook specială în memoria sa. Peste 3.600 de adolescenţi au aderat la pagină transmiţând periodic mesaje de condoleanţe. Tânărul a decedat la începutul lunii august 2014 după ce s-a înecat într-o piscină.

„Această pagină a fost creată în memoria prietenului nostru ! De acolo de sus ne veghează , suntem siguri de asta !”, se arată în mesajul grupului crea tă.

valentin mistreanuPagina dedicată lui Narcis Diaconu a adunat peste 1.000 de prieteni care postează periodic şi adună amintiri cu acesta. Adolescentul. de 14 ani, a murit în iulie 2014, după ce a suferit un accident de bicicletă.

„D-zeu sa te odihneasca si sa iti daruieasca pacea si lumina Sa, !!! Noi te iubim mult si ne gindim mereu la tine puiul nostru scump”, este ultima postare pe pagina specială.

Prietenii lui Ciprian Ţârmac, un tânăr de 24 de ani, au vrut să aibă amintirea vie a acestuia şi postează în permamenţă pe pagina creată în memoria sa. Tânărul, din Tudora, lşi-a pus capăt zilelor la sfârşitul lunii trecute.

„Vreau sa va multumesc tuturor celor ce au fost alaturi de noi, multumim pt sustinere sprijin si incurajare. Sa ne rugam in continuare pt sufletul lui. Va trai mereu in inimile noaste”, menţionează o rudă care administrează pagina.

Şi prietenii lui Andrei Hriţuleac administrează în continuarea pagina acestuia pe Facebook. Postează fotografii şi texte compuse de el în timpul vierţii.  Acesta s-a sinucis luna trecută din cauza unor probleme medicale.

„Am reluat un proiect neterminat cu Andrei,ar fi fost pacat sa nu cunoasteti si voi ce a vrut el sa transmita prin muzica”, este mesajul însoţit de un clip video postat de o colegă a tânărului ce îi plăcea să compună melodii.

Un alt destin tragic este cel al lui Dragoş Prisacariu, tânărul ce a decedat la începutul lunii august anul trecut într-un accident la Dumbrăveni. Soţia sa a transformat pagina de facebook într-una comună şi postează des mesaje de durere faţă de pierderea jumătăţii.

„Timpul trece fără milă , tu ai ales alt drum , fără a ști câtă durere , cât suferință si cate lacrimi au rămas aici ! Dorul si lipsa ta mă distrug tot mai mult . Doamne de-as putea schimba ceva , unește-ne Tu din nou te rog !!”, a postat soţia îndurerată.

 

fernando diaconuciprian tarmacandrei hrituleacdragos prisacariu

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *