Foto: Grav accident la Leorda, cu doi răniți. O persoană a rămas încarcerată

accident leorda 1Un grav accident de circulație cu rănirea a două persoane a avut loc, duminică după amiază, la intrarea în Leorda dinspre Dorohoi. Șoferul unui Opel Vectra, Mitică Ababei, de 54 de ani, care venea dinspre Dorohoi și a încercat să intre în benzinăria Jet Oil a rămas încarcerat, după ce în mașina acestuia a intrat o autoutilitară VW a societății Pan Moris, care circula în același sens.

Șoferul Opelului a oprit să intre în benzinărie, iar șoferul care se afla în spatele său a frânat brusc, în tim ce al treilea șofer, Marius Amarghioalei, de 24 de ani, care conducea autoutilitara, a intrat în depășire și s-a izbit în partea stângă a Opelului.

like facebookDin accident a rezultat rănirea soției șoferului de pe Opel, pasageră în partea dreaptă, iar șoferul Opelului a rămas încarcerat. Cei doi au fost transportați în stare gravă la Spitalul Județean.

În autoutilitară se aflau șoferul și o persoană, care au scăpat nevătămați.

accident leorda 6

 

accident leorda 4

accident leorda 5

accident leorda

accident leorda 2

politie accident leorda 1politie accident leorda

sofer accident leorda

One thought on “Foto: Grav accident la Leorda, cu doi răniți. O persoană a rămas încarcerată

  1. La oboseala care o trag soferii de la vatra si la sutele de km care ii fac zilnic cu trezire la 2 noaptea si sosire la 3-4 dupa amiaza e de asteptat sa se intample si tragedii de genu’ . Patronii ar trebui trasi la raspundere pt k suprasolicita oamenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *