Țurcanu despre înscrierea Mihaelei Huncă la concursul pentru inspector general: Să dea Dumnezeu să mai fie și alții

mihaela hunca sedinta dirCo-președintele PNL Botoșani, Florin Țurcanu, a condamnat, vineri, decizia Ministerului Educației de a organiza concursuri pentru fixarea pe post a inspectorilor generali. El spune că prin această măsură se dorește stabilizarea pe funcții a membrilor unui partid politic. Țurcanu a mai afirmat că PNL va contesta aceste concursuri.

like facebookVa urma o moțiune de cenzură într-o lună-două și vii și scoți la concurs toate posturile care nu au fost scoase la concurs de ani de zile. Am văzut și intenția doamnei inspector Huncă de a se înscrie la acest concurs. Să dea Dumnezeu să mai fie și alții. Îmi doresc .Dar va fi foarte greu când ești titular pe funcție cu un nou Guvern, o nouă abordare. Nu înțeleg logica și graba”, a spus Țurcanu.

Concursul pentru ocuparea posturilor de inspector general de va desfășura în perioada 11-20 martie 2015 la sediul Ministerului Educației și Cercetării Științifice.

One thought on “Țurcanu despre înscrierea Mihaelei Huncă la concursul pentru inspector general: Să dea Dumnezeu să mai fie și alții

  1. Logica domnului Turcanu poate fi rezumata astfel: cind exista un post vacant la unitatile subordonate CJ, el anunta prin presa cu cel putin o luna inainte cine va fi noul director si dupa aceea organizeaza ,,concurs”, la care participa – in cele mai multe cazuri – doar persoana vizata. Acum, cind se organizeaza un concurs de catre altii, ne spune ca PNL il va contesta . De unde stii dumneata ca acel concurs nu va respecta preocedura legala pentru a fi contestat ? Cine nu te lasa sa determini un vajnic membru PNL sa participe la concurs ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *