Consilierul Eugen Țurcanu: Ducem o mare parte din bugetul pe anul acesta ca să ne angajăm verii, verișoarele, colegii de partid

eugen turcanu consiliul local botosaniUn consilier local a criticat vehement modul de distribuire a bugetului pe 2015 de către Executivul Primăriei. Eugen Țurcanu a spus că anul acesta s-au prins în buget mai mulți bani pentru panseluțe, de la 11 miliarde lei câți au fost alocați anul trecut la 12 miliarde lei anul acesta, în timp ce pentru întreținerea drumurilor bugetul alocat este cu mult mai mic.

Am văzut că facem sere, poate facem și o stână și o fermă de vaci dacă tot facem roșii. Nu ne-ați convins cu nimic. Este dureros că la asfaltări dăm 26,5 miliarde lei față de 39 miliarde lei anul trecut”, a menționat Țurcanu.

El a acuzat că anul acesta au fost prinși bani mulți și pentru cheltuielile de funcționare a direcțiilor și societăților din subordinea Consiliului Local.

like facebookAm observat că ați crescut cheltuielile de funcționare, cub 40% mai mult, la fel pe salarii. Ducem o mare parte din bugetul pe anul acesta ca să ne angajăm verii, cumetrii , verișoarele ,colegii de partid, neamurile și tot felul de obligații”, a adăugat Țurcanu.

Consilierul local a mai spus că bani mulți s-au alocat și pentru achiziția a două autoutilitare la Primărie, respectiv câte 20 mii lei pentru fiecare, iar pentru o tabelă electronică la Stadionul municipal s-au repartizat 80.000 lei.

Am văzut că ați făcut tot ce puteați face printr-un joc politic, ca să nu spun șantaj, să obțineți și majoritatea în acest buget”, a adăugat Eugen Țurcanu.

Primarul Ovidiu Portariuc a spus că declarațiile lui Eugen Țurcanu sunt politice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *