Strategia de dezvoltare locală a Municipiului Botoşani pentru perioada 2014- 2020, lansată spre consultare publică

Primaria BotosaniInstituția Primarului municipiului Botoşani aduce la cunoștința cetățenilor faptul că municipiul Botoşani a demarat elaborarea „Strategiei de dezvoltare locală a Municipiului Botoşani pentru perioada 2014 – 2020’’. Strategia reprezintă un document de planificare strategică, care stabilește nevoile de dezvoltare și investițiile prioritare de la nivelul comunității pentru perioada 2014 – 2020.

În acest sens, se lansează spre consultarea publică a cetățenilor ,,Strategia de dezvoltare locală a Municipiului BOTOȘANI pentru perioada 2014 – 2020’’, în versiunea revizuită, ca urmare a concluziilor si recomandărilor desprinse în cadrul celor 3 grupuri de lucru organizate la sediul Primariei Botoşani, în intervalul 14 – 15 mai 2014, și anume: ,,INFRASTRUCTURĂ ȘI DEZVOLTARE URBANĂ”, „COMPETITIVITATE ECONOMICĂ”, „INCLUZIUNE SOCIALĂ, respectiv “EDUCAȚIE ȘI SĂNĂTATE”, și a grupului de lucru (reluat) pentru domeniul ,,COMPETITIVITATE ECONOMICĂ’’, în data de 05.06.2014.

Strategia va fi postată pe website-ul instituției în vederea consultării publice, conform metodologiei de realizare a documentelor de planificare strategică de la nivelul comunităților locale, până la data de 23.02.2015.

În perioada următoare, așteptăm de la dumneavoastră (în calitate de beneficiari ai acestei strategii) eventuale sugestii și recomandări privind conținutul strategiei, atât în scris, la sediul Primăriei Municipiului BOTOȘANI, cât și electronic, via e-mail, la adresele [email protected] sau [email protected], aportul dumneavoastră fiind esențial pentru finalizarea acestui document programatic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *