Un fotbalist botoşănean care a jucat la Dinamo recunoaşte că ţine cu Steaua

leo grozavu, andrei patache, florin acsinte fc botosaniNu toţi ”cîinii” din ”Ştefan cel Mare” sînt dinamovişti. La 6 ani de la transferul la Dinamo, un jucător de la FC Botoşani  recunoaşte: ”Aveam o afinitate pentru Steaua!”.

Florin Acsinte, unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1, a vorbit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor despre interesul echipelor din Capitală, despre o posibilă convocare la echipa naţională şi despre şansele de calificare în cupele europene cu FC Botoşani.

Fundaşul stînga a vorbit şi despre perioada scurtă petrecută la Dinamo, în 2009, cînd a fost împrumutat. ”Am dat totul pentru Dinamo atunci, însă dispariţia lui Bonetti a însemnat şi dispariţia mea. La 27 de ani, consider că mai am o carieră lungă în faţă, încă mai sper la un transfer de marcă”, spune Acsinte.

florin acsinte fc botosaniJucătorul s-a amuzat însă cînd a fost întrebat dacă era fanul ”cîinilor” în copilărie: ”Eu pun suflet pentru Botoşani, asta contează. Chiar trebuie să răspund? Toată familia mea ţinea cu Steaua, deci… Am avut o afinitate pentru Steaua, însă eu îmi fac treaba la formaţia mea de club. Ce, acum n-aş fi ultramotivat împotriva roş-albaştrilor?!”

Sursa: Gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *