Misiune fără precedent a jandarmilor. Au fost chemaţi să prindă un rottweiler ucigaş

rottweilerAngajaţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au fost solicitaţi, marţi seară, să intervină într-o misiune mai puţin obişnuită, Proprietara unui câine rasa bichon a reclamat la 112 că un rottweiler i-a omorât câinele.

like facebookFemeia se plimba cu căţelul pe strada Mihai Kogălniceanu în apropierea Liceului cu Program Sportiv, iar în zonă un bătrân se plimba cu câinele de luptă în lesă, dar fără botniţă.

La un moment dat rottweilerul a scăpat din lesă şi s-a năpustit asupra celuluilalt patruped muşcândul până ce l-a lăsat fără suflare. Jandarmii l-au amendat cu 200 de lei pe proprietarul câinelui agresiv pentru lipsa împiedicării atacului canin.

„Câinele agresiv nu purta botniţă, iar stăpânul a fost sancţionat pentru că nu a luat toate măsurile legale pentru a împiedica atacul”, Dan Izotov, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

 

 

 

2 thoughts on “Misiune fără precedent a jandarmilor. Au fost chemaţi să prindă un rottweiler ucigaş

  1. daca omora un copil tot 200 ron primea amenda ar trebui o lege mult mai mare pt stapani asa cum sa facut pt sofei sau chiar mai drastica

  2. 200LEI. Plateste amenda, pe acel rotweiller care a ucis din vina stapanului il eutanasiaza si stapanul isi cumpara alt caine cu potential agresiv si se va repeta povestea, de ce nu ii interzice detinerea animalelor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *