Municipalitatea intenționează să achiziționeze și fostul magazin Bucuria Copiilor. Vezi la cât a fost evaluată clădirea!

Bucuria Copiilor din Botosani, scoasa la vanzarePrimăria Botoșani intenționează să cumpere și fostul magazin ”Bucuria Copiilor” din Centrul Vechi. Primarul Ovidiu Portariuc a anunțat, miercuri, că achiziționarea și modernizarea clădirilor din Centrul Vechi face parte din strategia municipalității pe termen lung. Potrivit edilului, clădirea a fost evaluată la 800.000 euro.

like facebookEste prins ca și poziție bugetară. În măsura în care vom reuși să negociem cu acel proprietar o perioadă de cel puțin 10-12 ani pentru achiziționarea unui astfel de imobil, vom putea discuta de asemenea chestii. În prezent nu există resurse financiare. În formula actuală în care o clădire este proprietatea Primăriei și trei clădiri nu sunt în proprietatea primăriei, nu putem realiza nimic unitar. Atunci avem o strategie pe 10-15 ani, de achiziționare a acestor imobile”, a spus Portariuc.

Clădirea este inclusă în categoria monumentelor istorice din municipiul Botoşani , iar unul dintre proprietari este preotul Teodor Candrea de la Biserica Uspenia.

 

2 thoughts on “Municipalitatea intenționează să achiziționeze și fostul magazin Bucuria Copiilor. Vezi la cât a fost evaluată clădirea!

    1. Mari… citeste sus „Botosaninews”… adica lumea reala…. donatii facute de preoti proprietari :)))) poate in TNR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *