Începe repartiția pentru prima serie de bilete de tratament

pensionari casa pensiiCasa Judeţeană de Pensii Botoşani anunţă începerea procesului de alocare a biletelor la tratament balnear asigurate prin unităţile de tratament aflate în proprietatea sa. Din cele aproximativ 220.000 de locuri de tratament balnear care pot fi contractate în anul 2015, în limita bugetului aprobat pentru acest tip de prestaţii (308.069.000 lei), o parte este asigurată prin unităţile proprii.

Astfel, în cursul anului 2015, prin cele 13 sucursale ale Societăţii de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă (SC T.B.R.C.M. SA), Casa Naţională de Pensii Publice pune la dispoziţia beneficiarilor un număr de 58.665 locuri.

like facebookÎncepând cu data de 16 februarie 2015 începe prima serie. În anul 2015 vor fi un număr total de 19 serii cu o durată a sejurului(seriei) de 16 zile. Bazele de tratament sunt dotate cu aparatură medicală de înaltă tehnologie şi permit accesul la resurse naturale (mofete, ape termale, ape minerale, ape sulfuroase, nămol terapeutic, etc). Prin personalul medical calificat se asigură tratarea diverselor afecţiuni ( reumatismale, intestinale, hepatice, cardio-vasculare, nevroze etc)”, declară directorul executiv al Casei Judeţene de pensii Botoşani, Marius Constantin Budăi.

Diferenţa până la numărul maxim de locuri (220.000) care pot fi alocate anul acesta va fi stabilită după finalizarea procedurii de contractare cu furnizori externi.

Sursa: comunicat CJP Botoșani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com