Botoșăneancă supărată pe bănci. Deține recordul la numărul de reclamații depuse la Protecția Consumatorului

ojpc siglaO botoșăneancă deține recordul la numărul de reclamații depuse anul acesta la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului împotriva băncilor. Nu mai puțin de șapte reclamații a depus în mai bine de o lună la Protecția Consumatorului prin care își manifestă nemulțumirea vizavi de serviciile oferite de mai multe bănci din Botoșani. În una din reclamații, femeia de 40 de ani a acuzat faptul că s-a adresat unei bănci pentru un extras de cont, dar aceasta a refuzat. Femeia a mai reclamat și comportamentul necivilizat al angajaților de la bănci.

like facebookVine în fiecare zi să facă reclamații, dar nu are dreptate. A mers pe la fiecare bancă, vrea să-și facă credite, carduri, dar nu este salariat, nu are niciun venit. Primește de la o bancă ceva bani din Italia și a cerut un extras de cont pentru că nu știe ce valoare are, dar a fost refuzată. Are o problemă cu toate băncile. Noi înregistrăm reclamația, îi dăm curs, dar nu sunt întemeiate”, a afirmat Mirel Rogalschi, comisar șef adjunct al CJPC.

 

One thought on “Botoșăneancă supărată pe bănci. Deține recordul la numărul de reclamații depuse la Protecția Consumatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *