Portariuc, luat la întrebări de consilierii locali pe investițiile prinse în bugetul din acest an

Catalina LupascuConsilierul local Cătălina Lupașcu a solicitat explicații de la primarul municipiului Botoșani cu privire la realizarea unor investiții care au fost prinse în proiectul de buget pe 2015. Primarul a fost luat la întrebări cu privire la investiția care vizează amenajarea unui mini-campus sportiv în zona Parcului Mihai Eminescu, despre reînființarea serelor municipiului, alocarea de fonduri pentru amenajarea unor spații de joacă, dar și alocarea de fonduri pentru reabilitarea unor străzi din municipiu. Consilierul local a criticat faptul că și anul trecut au fost prinse în buget fonduri pentru modernizarea unor străzi pentru ca mai apoi să fie retrase.

like facebookAnul trecut am prins foarte multe sume în buget pentru dezvoltarea anumitor zone și nu s-a întâmplat nimic. La capitolul alte cheltuieli investiții sunt prinse 627 mii lei.  Am înțeles că este vorba de extindere patinoar, aparate fitness, reparații Sala Polivalentă, amenajări locuri de joacă. Care patinoar îl extindeți?”, a spus Cătălina Lupașcu.

A intervenit primarul Ovidiu Portariuc, care a spus că există un proiect privind realizarea patinoarului, în decembrie 2015, în Parcul ”Mihai Eminescu” pe toată suprafața lacului. ”Este un proiect integrat. Va fi patinoar, Târgul de Crăciun și Orășelul copiilor”, a spus Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *