Selecție județeană pentru locuri de muncă în Danemarca

bursa locurilor de munca pentru absolventi 2013 treiAgenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani va organiza, în ultima saptamana a lunii februarie 2015, în Municipiul Botoşani, o bursă locurilor de munca sezoniere în sectorul agricol : cules căpşuni (60 locuri), zmeură (20 locuri) şi mazăre (50 locuri) în Danemarca la diverşi angajatori danezi. Se mai oferă: 2 specialişti în fertilizarea solului prin intermediul irigaţiilor, precum şi 3 superviseri culegători de fructe.

Durata contractului: Începând cu luna mai 2015 funcție de fiecare ofertă depusă de angajator.

Condiţii: Cazare: pentru culegătorii de căpşuni (angajator 1) sau zmeură, în rulote de 2 persoane/cameră, taxa de cazare = aproximativ 50 coroane daneze; pentru culegătorii de căpşuni (angajator 2), în clădire/camere, taxa de cazare = 8 euro/zi; pentru culegătorii de mazăre, în rulote cu dormitoare sau corturi aduse de lucrători, taxa de cazare = 5-8 euro/zi; se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, Internet, wireless, duşuri, TV, maşini de spălat;

Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram). Munca poate fi în câmp sau în solarii/tuneluri. Transportul dus întors în/din Danemarca este în sarcina lucrătorului.

like facebookCerinţe: Vârstă minimă – 18 ani. Cunoştinţe de limba engleză nivel mediu sau foarte bine (în funcţie de ofertă). Muncă fizică grea, indiferent de climă. Experiența în munca agricolă în străinătate constituie un avantaj.

Mod de aplicare: pentru a aplica la cules căpşuni (angajator 1) sau zmeură, candidaţii trimit un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă şi referinţe de la locurile de muncă anterioare în domeniul agricol, pe adresa de email: s@hyldetoftegaard.dk. (oferta valabilă – 16.02.2015)

pentru a aplica la cules căpşuni (angajator 2), candidaţii trimit un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă şi referinţe de la locurile de muncă anterioare în domeniul agricol, pe adresa de email: info@duborgjordbaer.dk. (oferta valabilă – 13.02.2015)- se accepta si engleza nivel de baza

pentru a aplica la cules mazăre (angajator 3), candidaţii trimit un CV model EUROPASS, în limba engleza, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk (oferta valabilă – 16.02.2015 )

 Preselecţia persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face in timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani. Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

INFORMATII SUPLIMENTARE: Pe site-ul ANOFM: www. eures.anofm.ro sau la AJOFM BOTOŞANI, str. Colonel Tomoroveanu, etaj II, Compartiment EURES – tel. 0231.536793

Sursa: comunicat AJOFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com