O nouă selecţie a cadrelor didactice care vor funcţii de conducere. Vezi calendarul de înscriere!

repartizare profesoriCadrele didactice care râvnesc la o funcție în învățământ se pot înscrie la o noua sesiune a concursului pentru constituirea Corpului de experți în management. Reprezentantii  Inspectoratului Scolar Judetean au declarat ca ordinul MEC  privind desfasurarea concursului a fost deja publicat, pentru seria a opta fiind scoase la concurs 50 locuri.

În perioada 10-22 februarie, cadrele didactice pot completa formularul de selecţie online, urmând ca pe 22 februarie să se afişeze listele cuprinzând candidaţii admişi în această etapă, în urma introducerii informaţiilor în formularul de selecţie online.

like facebookDepunerea portofoliului la Inspectoratul Şcolar are loc între 23 și 24 februarie, iar între  27 februarie și 5 martie vor fi evaluate portofoliile candidaţilor de către comisia de evaluare constituita la nivelul IŞJ.

În urma analizei realizate la nivelul Departamentului de management există propunerea ca pentru județul Botoșani să avem 50 locuri, propunere care așteptăm să fie validată în ședința Consiliului de Administrație”, a spus Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ. La nivelul județului Botoșani sunt sute de experți în educație.

Vezi aici calendarul publicat de ISJ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *