Un drum județean va fi modernizat anul acesta prin POR. Vezi care!

drumul judetean DJ 292 dupa investitiiConsiliul Județean a primit o înștiințarea din partea Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est privind finanțarea unui drum din județul Botoșani prin Programul Operațional Regional. Este vorba de drumul județean Viișoara-Cuza Vodă, ultimul drum rămas pe POR în lista de rezervă.  Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean, Cristian Achiței, drumul are o lungime de 4,55 km, iar valoarea investiției este de aproape 10 milioane lei.

like facebookViișoara era ultimul centru de comună care la momentul actual nu are niciun contract de finanțare prin care să avem asfalt în centrul comunei. Cei de la Agenția de Dezvoltare Nord-Est ne-au înștiințat ieri (nr. luni) și ne-au întrebat în cât timp îl implementăm.Vom încerca să  facem anul acesta și acest drum.  Nu este un drum lung și face legătura între două sate. Nu am probleme, iar în mod normal lucrările ar trebui terminate în patru-cinci luni”, a spus Achiței.

 

 

2 thoughts on “Un drum județean va fi modernizat anul acesta prin POR. Vezi care!

  1. Maestre Achitei, acest drum judetean incepe de la Cotusca si se termina la Paltinis.
    Cei 4,5 km de drum care vor fi modernizati inseamna ciga-nica, pentru ca pe
    aceasta portiune exista un asfalt vechi, cirpit de n ori pina in prezent si tot prost este. Dar cind veti asfalta cea mai mare portiune intre centrul comunei Viisoara si Cotusca ?

  2. Care va fi calitatea acestei lucrari ? cand piatra se pune in luna decembrie (2015) si continuarea va fi anul viitor. Intre timp se va circula cu autoturisme, masini agricole, carute etc, care de multe ori au noroi pe cauciucuri. Si multe alte neajunsuri….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *