Vezi când își va desemna fostul PDL membrii în Comitetul Executiv Județean al PNL Botoșani!

Catalin Flutur & Cristian Achitei la PNL- BotosaniCei zece membri ai fostului PDL, care vor face parte din Comitetul Executiv Județean al PNL Botoșani, vor fi desemnați până la sfârșitul lunii februarie. Cristian Achiței, vicepreședinte PNL Botoșani, a declarat că lista cu cele zece persoane care vor face parte din structura de conducere a partidului va fi aprobată în cadrul Colegiului Director.
like facebookDin discuţiile pe care le-am avut cu domnul preşedinte, şi spre deosebire de vechiul PNL, care trebuiau să avizeze pe cei 18 în Biroul Politic Judeţean, în fostul PDL propunerile preşedintelui Cătălin Flutur  urmează a fi avizate în Colegiul Director Judeţean. Acest organism este ceva mai mare decât avea vechiul PNL, e vorba de o întâlnire cu toţi preşedinţii de organizaţii din judeţ, acesta era Colegiul plus Biroul Permanent Judeţean”, a spus Achiței.
Adunarea va fi convocată cel mai probabil pe 20 februarie, la care vor participa 120 de persoane. Trei dintre membrii Comitetului Executiv se cunosc deja. Este vorba de Cătălin Flutur-co-președintele PNL, deputatul Cristian Roman și Florin Bulgaru, fost secretar general al PDL care devine secretar general adjunct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *