Mihaela Huncă se înscrie la concursul pentru funcția de inspector general: Mă aștept și la contracandidați

mihaela huncaInspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Mihaela Huncă, va participa la concursul organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea funcție de șef la IȘJ Botoșani. Ea a declarat, marți, că întotdeauna a ocupat o funcție prin concurs, însă, susține Mihaela Huncă, în învățământ nu s-au mai organizat concursuri din anul 2008.

M-aș fi prezentat dacă în această perioadă se organizau concursuri, dar știu foarte bine că încă din anul 2008 nu s-au mai organizat. Noi am diseminat informația. La început va fi concurs pentru inspectori generali, după care va fi etapa pentru inspectori generali adjuncți și directori ai casei corpului didactic după care pentru inspectori și apoi pentru directori. Este normal să fie o ordine firească și urez tuturor participanților la aceste concursuri, care demarează cât de curând, mult succes”, a spus Mihaela Huncă.  Șefa IȘJ se așteaptă ca la concurs să se mai înscrie și alte persoane.

like facebookDosarele de înscriere se depun, în perioada 18-23 februarie 2015, la sediul inspectoratului școlar . Probele de concurs se vor desfășura în perioada 11-20 martie 2015 la sediul Ministerului Educației și Cercetării Științifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *