Magistraţii găsesc nereguli la concursul pentru şefia Sanatoriului Podriga

sanatoriul PodrigaJudecătorii Tribunalului Botoşani au anulat, luni, decizia prin care a fost anulat concursul pentru şefia Sanatoriului Podriga.

Unul dintre candidaţi, Cristina Panait, a contestat în instanţă decizia Consiliului de Administraţie (CA) de a anula concursul, chiar dacă aceasta l-a promovat. În primă fază judecătorii au suspendat decizia CA, până la judecarea dosarului pe fond.

like facebookMembrii consiliului au invocat vicii de procedura şi au decis ca evaluarea să se repete, în condiţiile în care Cristina Panait era notată cu 9,46, iar contracandita ei, Angela Curelariu, avea nota 8,91.

Ulterior s-a aflat şi un motiv neoficial, Cristina Panait nu avea susţinerea PNL.

 

Nume Calitate parte
PANAIT CRISTINA Reclamant
SANATORIUL DE NEUROPSIHIATRIE PODRIGA Pârât

 

Şedinţe

09.02.2015
Ora estimata: 9:00
Complet: CAFN4
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune suspendarea executării Hotărârii 2/09.12.2014 emisă de Consiliul de Administraţie al Sanatoriului de Psihiatrie Podriga până la soluţionarea pe fond a cererii de anulare a acesteia. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 06.02.2015.
Document: Hotarâre  206/2015  09.02.2015

One thought on “Magistraţii găsesc nereguli la concursul pentru şefia Sanatoriului Podriga

  1. Se vede acum cum a procedat Turcanu in toti acesti ani. Daca n-ai sustinerea PNL, poti sa fii foarte, foarte bun, tot nu cistigi nici un concurs. O asemenea practica mizerabila si nelegala a adus prejudicii grave multor candidati, dar si
    credinta in rindul cetatenilor ca indiferent cita minte si stiinta ai, tot neinstruitii din PNL cistiga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *