Animale de mii de euro scoase la vânzare la Botoşani. Vezi cel mai sump exemplar!

Fermierii din Botoşani tranzacţionează animale la preţuri mult mai mici decât în alte zone din ţară. Nu este şi cazul animalelor de rasă sau a unor exemplare de excepţie. O dovedeşte anunţurile postate privind vânzarea lor. Spre exemplu cel mai scump animal scos la vânzare este un cal din rasa semigreu. Proprietarul cere 3.000 de euro şi spune că este un exemplar deosebit.

cal-semigreu bunLa acelaşi preţ este scoasă şi o iapă din rasa grea. Proprietarul spune că exemplarul cântăreşte peste 700 de kg şi a adus-o tocmai din Ungaria fiind şi gestantă. Motivul vânzării este mecanizarea fermei pe care o deţine şi incapacitatea de a mai îngriji animalul.

like facebookBovinele de rasă au preţuri pe măsură. Un fermier scoate la vânzare 10 juninci gestante Hollstein pentru care cere 1350 de euro bucata. Acesta se laudă că deţine documente care să le certifice orginea.

Un crescător de tauri cere 1000 de euro pentru exemplare din rasa angus, blue belgian, bălţat românesc şi Hollstein.

Şi câinii sunt la mare preţ. Un crescător al rasei ciobănesc de bucovina vinde o femelă de trei ani cu 1000 de euro. Un alt iubitor de câini tranzacţionează puii de ciobănesc caucazian cu 600 de euro.

Printre animalele ieşite din comun şi scoase la vânzare se numără un porc mistreţ, de opt luni, vândut la 8,5 lei kg. Porci vietnamezi, trei exemplare de nouă luni, la 700 de lei bucata.

Un iubitor de păsări a scos la vânzare două femele de fazani agrintiu cu roşu. Solicită 250 de lei, dar acceptă şi schimburi cu alte păsări din aceeaşi specie.

iapa-de-rasa-cai_rev003vaci holstaintauri-vitei-rasa-15-buc-angus-si-blue-belgian-botosaniciobanesc de bucovinaciobanesc  caucazianporci vietnamezifazan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *