Un botoşănean va participa la Eurovision în 2016

eurovision-2014.-paula-seling-si-ovi-vor-reprezenta-romania-cu-miracle_01Un artist botoşănean vrea să revină în forţă la Eurovision şi pregăteşte un mare proiect pentru anul viitor. Este vorba despre Ovi, cel care a reprezentat România anul trecut alături de Paula Seling, însă s-a arătat dezamăgit de rezultat, locul 12. Iniţial a anunţat că nu a va mai participa niciodată la acest concurs, dar s-a răzgândit,

like facebookArtistul, aflat în prezent în turneu, în Norvegia, nu a trimis nicio piesă pentru Eurovision 2015, dar şi-a anunţat participarea pentru… anul viitor.

„Nu am mai înscris nicio piesă în acest an pentru că lucrez la un mare proiect pentru 2016. Aşa că ne vedem la anul, iar celor care vor să reprezinte România la Eurovision în 2015 le urez mult succes”, a declarat artistul, pentru ziarul Ring.

Preselecţiile pentru selecţia naţională a Eurovision s-au terminat duminică, iar printre artiştii români care speră să fie aleşi de juriu se numără Amna şi Glance, care au trimis piesa „Evacuat”. Marii absenţi sunt: Mihai Trăistariu care, deşi a fost solicitat de compozitori, nu a vrut să mai audă de Eurovision, Holograf, Adi Sînă şi trupele
Bere Gratis şi The dAdA.

Finala naţională a Eurovision 2015 România va avea loc la Craiova
Finala naţională va avea loc pe 8 martie, la Craiova şi va desemna melodia ce va reprezenta România la Viena, pe 23 mai. Conchita Wurst, reprezentantul acestei ţări, a câştigat ediţia de anul trecut. În 2014, reprezentanţii României la Eurovision au fost Paula Seling şi Ovi. Melodia lor, „Miracle”, a obţinut locul 12 în concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *