Reprezentanții Spitalului Județean cer fonduri pentru modernizarea Secției de Boli Infecțioase. Vezi ce vor să facă acolo!

cladirea Sectiei de infectioase ar putea fi modernizataReprezentanții Spitalului Județean fac demersuri pentru a obține  fonduri pentru reabilitarea blocului alimentar și spălătoriei spitalului, dar și pentru modernizarea Secției de Boli Infecțioase. Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean, a declarat că Secția de Boli Infecțioase nu a fost reabilitată până la această dată și că efortul financiar pentru această investiție este unul consistent. Conducerea spitalului a cerut bani atât de la Consiliul Județean, cât și de la Ministerul Sănătății.

like facebookMai trebuiesc făcute investiții și la secțiile Psihiatrie și Pediatrie, dar primordiale sunt Secția de Boli Infecțioase, spălătoria și bucătăria spitalului. Am făcut un necesar care a fost transmis la Consiliul Județean, acesta din urmă a înaintat toată documentația la Ministerul Sănătății. Așteptăm să vedem ce proiecte se vor desfășura în cursul anului 2015. La Infecțioase vrem anvelopare termică și să schimbăm ferestrele, compartimentare în interior, dotare, inclusiv amenajarea spațiilor exterioare ”, a spus Corneliu Mihai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *