Inconştienţă! Tânăr ajuns în comă la Iaşi după un accident produs de un şofer beat şi fără permis

accidentUn accident de circulaţie, soldat cu rănirea gravă a unui tânăr de 22 de ani, a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă pe raza localităţii Răchiţi. După ce au băut, doi tineri, ambii fără permis, au urcat într-o maşină şi au plecat la o plimbare prin sat, însă „distracţia” i-a costat scump.

Ioan Maicariu, de 22 de ani, şi Ştefan Varzariuc, de 20 de ani, au băut la o fermă din Răchiţi, iar la miezul nopţii luat autoturismul VW Passat al unui prieten şi au plecat la drum. Cei doi au condus pe rând maşina.

like facebookPe porţiunea de drum cuprinsă între fostul abator Răchiţi şi Primărie, când la volan se afla Ştefan Varzariuc, maşina care rula cu viteză scapă de sub control şi loveşte puternic un stâlp de electricitate pe care îl rupe.

Speriaţi, cei doi tineri o iau la fugă, abandonând maşina. Unul dintre ei, Ioan Maicariu, se ascunde în nişte boscheţi din apropiere, însă pentru că era grav rănit nu a mai putut fugi. El a fost găsit, după aproape două ore, în stare gravă. Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean, însă de aici a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi, unde se află internat în comă la Terapie Intensivă.

stalp rupt de accident la RachitiPoliţiştii au deschis dosare penale pe numele tuturor celor implicaţi. Şoferul care a produs accidentul este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală.

Tânărul aflat în spital este cercetat şi el pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

În acelaşi timp, proprietarul maşinii, Constantin Siminiuc, de 38 de ani, este cercetat penasl pentru încredinţarea cu bună ştiinţă a maşiinii unei persoane despre care ştia că nu are dreptul de a o conduce. î

În urma accidentului, locuitorii din Răchiţi au rămas aproape 12 ore fără curent. Echipele E.On Moldova au înlocuit, sâmbătă dimineaţă, stâlpul rupt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *