Târg Handmade dedicat sărbătorii de Dragobete și Valentine’s Day în Botoșani

afisAsociația Buzzmedia va organiza în perioada10-15 februarie o nouă ediție a Targului Handmade, de data aceasta celor două sărbători ale iubirii, Valentine’s Day și Dragobete.

La Târgul Handmade, care va avea loc la etajul al III-lea al mallului, vor participa în jur de 15 artiști preocupați de arta lucrului de mână. Aceștia își vor prezenta cele mai noi lucrări executate în tehnici diferite, de la împletituri din sfoară și pănuș până la bijuterii confecționate din tot soiul de obiecte, acestea din urmă la mare căutare mai ales printre tineri.

Scopul manifestării îl constitue încurajarea tinerilor și nu numai de a-și îndrepta atenția și spre lucruri confecționate de mână, de a nu irosi materialele rămase de la diferite lucrări gospodărești, întrucât acestea pot fi reciclate în realizarea unor adevărate obiecte de artă.

Târgul Handmade poate fi vizitat în intervalul 10-15 februarie, la etajul III Uvertura Mall. Vizitatorii  își pot cumpăra exponatele astfel găsind chiar posibilitatea de a face mici daruri celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *