Mai multe blocuri din municipiu, un adevărat pericol pentru trecători. Vezi zonele!

fatada blocuriUn control efectuat de poliţiştii locali din Compartimentul disciplina în construcţii în mai multe zone ale municipiului Botoşani au scos la iveală faptul că mai multe blocuri reprezintă un real pericol pentru trecători. Viceprimarul Cosmin Andrei a afirmat că fațadele mai multor blocuri stau să cadă și a cerut preşedinţilor de asociaţii şi proprietarilor respectivelor apartamente să intre în legalitate.

Aceștia au termen de şase luni să se conformeze și să aducă fațadele într-un stadiu de siguranță, după care se va intra cu sancţiuni.

like facebookAu fost făcute o serie de atenționări către președinții de asociații și către proprietarii unor imobile care au deficiențe în ceea ce privește fațadele și prezintă risc pentru trecători. Am dat termen șase luni, pentru că am ținut cont că este sezonul rece și nu se pot face astfel de construcții”, a declarat Cosmin Andrei.

Blocuri cu fațade deteriorate au fost depistate pe Calea Națională, Gheorghe Avrămescu, Împarat Traian, respectiv Asociația de proprietari 52, Asociația de proprietari 77, Asociația de proprietari 37P. Faţadele blocurilor trebuie reabilitate de către proprietarii din bloc.

 

One thought on “Mai multe blocuri din municipiu, un adevărat pericol pentru trecători. Vezi zonele!

  1. Extraordinar ! Am ajuns s-o vedem si pe asta. Deci politistii locali au o pregatire de masura pentru a aprecia daca fatadele blocurilor prezinta siguranta sau nu?
    Atunci, ce face serviciul de urbanism, de face cohorta de ingineri si consilieri? Sunt pe post de soareci de biblioteca ? In acest caz, chiar nu mai avem nevoie de asemenea angajati. Taiati in carne vie, 2 sa mai ramina, dar responsabili si harnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *