Sens unic pe o porţiune din strada Ştefan Luchian. Vezi care!

sens unicComisia de sistematizare rutieră a municipiului Botoşani a decis că circulaţia o porţiune din strada Ştefan Luchian să se facă pe sens unic. Este vorba despre porţiunea de la Cuza Vodă- hotel Rapsodia până la intersecţia cu strada Octav Onicescu.

like facebookDecizia a fost luată ca urmare a solicitărilor venitze din parte cetăţenilor. Accesul se face dinspre Cuza Vodă spre Octav Onicescu, iar circulaţia din sensul opus a fost interzisă.

Decizia a fost implimentată zilele acerstea prin montarea semnelor de circulaţie”,  a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

One thought on “Sens unic pe o porţiune din strada Ştefan Luchian. Vezi care!

  1. Aceasta masura nu este rea insa, domnule Cosmin Andrei, se vede treaba ca esti cam rupt de realitate. Sensul unic trebuia sa fie realizat dinspre str. Onicescu spre Cuza Voda, motivat de faptul ca exista doua puncte de colectare a gunoiului, precum si un magazin care se aprovizioneaza cu masini mai mari. Cum sa intre autogunoiera prin pasajul de la Hotel Rapsodia si sa manevreze la dreapta si apoi la stinga pe spatii atit de inguste ? Ce Dumnezeu, chiar nu mai exista minte deloc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *