Botoşăneanca Raluca deţine secretul care îl înnebuneşte pe Mircea Radu. Vezi despre ce este vorba!

mircea radu si raluca olaruPrezentatorul TV Mircea Radu a mărturisit care este una dintre cele mai mari plăceri ale sale. Este vorba despre  un desert pregătit de soția sa, botoşăneanca Raluca.

„Trufele de ciocolată făcute de soţia mea fac parte din micile mulţumiri ale vieţii. Bag câte una în gură şi o mănânc încet, cu ochii semideschişi, cum face omul atunci când dă de o aşa mare plăcere, încât văzul nu-i mai foloseşte la nimic. Cât mestec, caut să înţeleg senzaţiile prin care trec – să simt praful de cacao, amărui şi sec; apoi iluzia cojii de portocală şi aroma grea, cu care nu se glumeşte, a dulceţii de cireşe amare care este inima acestor trufe… Mănânc câte opt odată, după care zac, gândindu-mă la ceva neutru care, de preferat, stă fix, nu se mișcă.

 like facebook

Apoi beau un pahar de vin roșu imoral şi zic «Mulţumesc!» în gând…”, a scris Mircea Radu pe Facebook.

Prietenii săi din rețeaua de socializare l-au rugat să le spună reţeta delicioaselor trufe.„Și soţia ta e ca trufă făcută de ea! Tare aş vrea şi eu reţeta. Și eu am fost o soţie bună, dar trufe chiar nu am făcut…”, i-a scris o admiratoare. „Ne-ai zis senzaţiile, dar noi vrem reţeta. Cu alte cuvinte, nu ne da peştele, dă-ne undiţa!”, l-a rugat altcineva.

Sursa: Eva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *