CJ a repartizat fondurile de la Ministerul Dezvoltării. Vezi câţi bani primeşte fiecare localitate în parte!

Florin Turcanu la birouPreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Florin Ţurcanu, a făcut publică, joi, lista investiţiilor care se vor realiza cu fondurile de 28 de milioane de lei alocate de Ministerul Dezvoltării.  El susţine că toate localităţile din judeţ, cu excepţia comunei Blândeşti, au fost incluse pe listă, fiecare beneficiind de sume pentru investiţii noi sau aflate deja în derulare.

like facebookDin sumele alocate, 9,1 milioane de lei au venit cu destinaţie specială, iar 18,9 milioane de lei.

Cea mai mică sumă repartizată este de un miliard lei, restul au primit 2,5 miliarde, un miliard sau trei-patru miliarde lei. Cele mai mari sume sunt la apă la Vorona-Tudora 23,5 miliarde lei și drumul care merge la lacul Ipotești 20 miliarde lei vechi. Acolo sperăm ca la următoarea repartizare să putem finaliza modernizarea drumului și mai avem 800 metri de drum până la lac pentru care primăria trebuie să mai facă un proiect”, a spus Țurcanu.

El a menționat că sunt și 33 de investiții noi propuse.

Nu a rămas nicio comună care să nu aibă propuse investiții noi. Singura comună care nu a adus nicio hârtie până astăzi este comuna Blândești. Au vorbit funcționarii publici, a vorbit și domnul vicepreședinte Achiței și nu a reușit să ajungă cu propuneri și Nicșeni”, a adăugat președintele CJ.

Lista cu propuneri a fost înaintată spre aprobare la Ministerul Dezvoltării.

Vezi aici suma repartizata fiecarei localitati in parte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *