Fonduri de la CJ pentru reabilitarea a patru drumuri din municipiul Botoșani

lucrari reparatiiConsiliul Județean a repartizat fonduri pentru modernizarea a patru drumuri importante din municipiul Botoșani, din banii primiți de la Ministerul Dezvoltării. Este vorba de Drumul Tătarilor, pentru care s-au dat 100.000 lei, dar și de străzile Alexandru cel Bun, Iuliu Maniu și Crinilor, pentru care s-au alocat câte 100.000 lei. Necesarul pentru modernizarea acestor drumuri de piatră din municipiu este cu mult mai mare. Pentru modernizarea străzii Crinilor sunt necesari peste 1,5 milioane lei, pentru strada Iuliu Maniu-6,1 milioane lei, pentru strada Alexandru cel Bun 3,3 milioane lei, iar pentru Drumul Tătarilor 6,5 milioane lei.

like facebookLista cu repartizarea fondurilor a fost trimisă de Consiliu Județean spre aprobare Ministerului Dezvoltării.

Considerăm că am respectat legislația și cred că așa cum am trimis lista va veni la fel și nu vor fi modificări. Nu sunt argumente să o modifice. Am respectat termenul, am respectat toate condițiile din legislație, stadiul proiectului, suprafața comunelor”, a menționat Florin Țurcanu, președintele CJ.

 

One thought on “Fonduri de la CJ pentru reabilitarea a patru drumuri din municipiul Botoșani

  1. Nu inteleg de ce se face un tapaj atit de mare pentru faptul ca municipiului Botosani is-au repartizat citiva lei pentru modernizarea a 4 strazi ? In fond, subprogramul cu pricina este destinat lucrarilor din orase si cum, din cite stim noi, si municipiuul Botosani face parte din acest judet, era normal ca repartitia sa aiba in vedere si resedinta de judet, nu numai orasele din teritoriu.
    A considera ca acesti bani au fost ,, scapati” printre degete de Florin Turcanu pentru imbunatatirea relatiilor cu PSD este o prostie. Eu cred ca Turcanu nu si-a permis sa excluda Botosaniul, intrucit lista sa reprezinta o simpla propunere. Nu el hyotaraste repartizarea propriu-zisa. In plus, mi se pare o enormitate sa acorzi comunei9 M. Eminescu peste 3 milioane de lei, iar altor comune de aceeasi marime doar cite 100.000 lei, asa, ca niste firimituri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *