Vezi ce concluzie a dat Comisia de cercetare administrativă de la Protecția Copilului în cazul fetei care s-a aruncat de la etaj

dan slincu dgaspcComisia de cercetare administrativă de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a prezentat, joi, rezultatele anchetei  în cazul fetei de 16 ani care a murit, luna trecută, după ce s-a aruncat de la etajul trei al apartamentului unde locuia. Dan Șlincu, directorul DGASPC, susține că angajații instituției nu se fac vinovați de tragicul eveniment.

Având în vedere că se cunoștea istoricul ei  cu tentative suicidale s-au luat măsurile necesare din partea colegilor mei de a preveni aceste situații. S-a colaborat și cu reprezentanții Poliției și s-a ajuns la concluzia că niciun salariat  nu se face vinovat. În concluzie, nu se impune luarea unor măsuri de sancționare”, a declarat Dan Șlincu, directorul DGASPC.

like facebookAtât copiii cât și salariații implicați în acest caz urmează un program de consiliere pentru a depăși acest moment.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *