Municipalitatea a semnat contractul pentru reabilitarea străzii Maramureș. Vezi ce firmă a câștigat licitația!

portariuc semnare contract delta conInstituția Primarului municipiului Botoșani continuă procesul de reabilitare a străzilor din oraș și în anul 2015. Miercuri, 4 februarie, a fost semnat contractul pentru reabilitarea și modernizarea străzii Maramureș.

Lucrările vor începe de îndată ce condițiile meteorologice vor permite intervenția, timpul de execuție fiind de 6 luni. Principalele lucrări care se vor efectua sunt: desfacerea bordurilor, aducerea la cotă a căminelor și răsuflătorilor de gaz, turnarea covorului asfaltic pe carosabil și pavele pe trotuare, realizarea legăturilor cu străzile laterale pe o distanță de 25 m.

like facebookAsfaltarea străzii Maramureș va fi începută și finalizată în acest an, iar termenul de execuție este de șase luni. Reabilitarea și modernizarea acestei artere constituie o prioritate pentru anul acesta, așa cum reabilitarea străzilor din întregul municipiu o reprezintă pe termen mediu.”, a declarat primarul Ovidiu PORTARIUC.

Valoarea totală a lucrării este de 897.500 lei (fără TVA), iar firma câștigătoare în urma licitației care se va ocupa de reabilitarea și modernizarea străzii Maramureș este S.C. Delta CON.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *