Secțiile Spitalului Județean vor fi ”călcate” de manager

Corneliu MihaiConducerea Spitalului Județean va face o analiză pe fiecare secție, începând de săptămâna viitoare, pentru ca apoi să decidă în consecință asupra reorganizării unității spitalicești. Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean, a declarat că personal se va deplasa pe secțiile spitalului pentru a purta discuții pe această temă cu șefii de secție și cu medicii. El a dat asigurări că reorganizarea nu va presupune reduceri de personal în rândul cadrelor medicale.

Analiza este mult mai complexă și am de gând ca de săptămâna viitoare să mă deplasez pe fiecare secție și să discut cu șefii de secție, să le prezint toate datele, toate rezultatele. Dumnealor să ne prezinte problemele pe care le au pe secții. Analizăm și dispunem. Niciun cadru medical nu va fi dat afară, va fi o  realocare de personal dacă va fi cazul. În esență, structura actuală de personal trebuie corelată cu necesitățile actuale, cu adresabilitatea și cu contractul încheiat cu Casa de Asigurări”, a spus Mihai.

like facebookEl a menționat că unele secții sunt supraaglomerate, iar personalul este insuficient, iar pe alte secții se lucrează mai puțin.

Nu-mi permit să angajez personal și trebuie să facem o nouă structură organizatorică împreună cu medicii, șefii de secții. Nu voi lua o măsură de unul singur” a mai spus managerul spitalului.

Întrebat dacă vor fi disponibilizări în rândul personalului TESA din spital, Corneliu Mihai a spus : ”Mai discutăm”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *