Stand-up muzical marca Vali Crăciunescu, vineri seară, la Society Pub Botoșani

Valy Craciunescu la Society Club BotosaniAcordeonistul Vali Crăciunescu va susține, vineri, 6 februarie, un spectacol la Botoșani. El va concerta, de la ora 22.00, în Society Pub.

„Prințul cu acordeonul roșu sau „Nebunul frumos al showbizz-ului românesc” va canta cu acordeonul, pianul si vocea, va povesti cu haz întâmplari ce l-au marcat, va fi prietenul botoșănenilor pentru aproape 2 ore.

Vali Craciunescu a cantat in decursul vremii in mai multe trupe cum ar fi Karma (folck), Floare Albastra ( rock progresiv), Spitalul de Urgenta ( rock), Blue Sound Chicago ( Blues, soul, rock), a participat la inregistrari si/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Pheonix etc

like facebookVali Craciunescu este artistul care datorita umorului, stilului personal de abordare a muzicii cu sinceritate si pasiune, cu dragoste, trece rampa si se face usor iubit de public.

Din playlistul concertului , piese din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Siminica, Romica Puceanu, Gabi Lunca, Gheorghe Dinica, Dan Spataru, Queen, Metallica, AC DC, Claiderman, Bethoven, Scorpions, Eagles, Frank Sinatra… etc.

Se vor canta piese de pe albumul Soc – Vali Craciunescu si piese din noul album SPRITZ MUST GO ON ce va fi lansat peste putin timp.

Rezervari: 0767 877 349

One thought on “Stand-up muzical marca Vali Crăciunescu, vineri seară, la Society Pub Botoșani

  1. Am participat la cateva spectacole si garantez ca face show. La cat suntem de otraviti cu circul din politica, 2-3 ore de relaxare cu Vali Craciunescu sunt mai mult decat binevenite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *