Prim-vicepreşedinte PNL despre manifestul anti-Ţurcanu: Nimeni nu recunoaşte că a trimis acea hârtie

sorescu turcanu 1Reprezentanții Biroului Politic Municipal al PNL cer membrilor ca toate nemulțumirile să fie discutate în cadrul partidului și nu în afara acestuia. BPM al PNL s-a întrunit, luni seară, într-o ședință pentru a discuta asupra manifestelor anti-Ţurcanu, răspândite în cutiile poștale din Botoșani, iar concluzia a fost aceea că membrii vechiului PNL resping implicarea în distribuirea fluturașilor.

Concluzia a fost că astfel de lucruri fac rău partidului în ansamblu. Vorbim de PNL. și atunci toți colegii au înțeles că astfel de discuții care pot să mai apară vor fi în sânul partidului. Nimeni nu recunoaște că a trimis acea hârtie. Și chiar înclin să cred prin formularea textului, probabil este o persoană nemulțumită sau un grup de nemulțumiți”, a menționat Gheorghe Sorescu, prim-vicepreședintele PNL Botoșani.

like facebookNici cazul lui Viorel Coman nu a fost pus în discuție, deși acesta a ieșit în repetate rânduri cu atacuri la adresa co-președintelui PNL, Florin Țurcanu.

Nu s-a pus în discuție cazul domnului Coman, întrucât considerăm că în acest moment trebuie să ne organizăm de așa manieră încât PNL să fie așa cum este la nivel național, principala forță politică. PNL este cel mai democratic partid și trebuie să păstrăm o limită”, a adăugat Sorescu

 

2 thoughts on “Prim-vicepreşedinte PNL despre manifestul anti-Ţurcanu: Nimeni nu recunoaşte că a trimis acea hârtie

  1. Trebuie sa faceti in asa fel incit sa deveniti din nou cea mai mare forta a penalilor ! „Noul pnl „… HA, ha, ha ….. , OARE CE INSEAMNA ASTA PENTRU ALEGATORI ? Cineva a glumit pe seama penalilor din PNL/PDL si hotii imediat anunta politia ! Deranjeaza pe cineva cele afirmate si unele chiar dovedite ? Noule PNL/PDL o sa ai soarta PNTCD … Vei vedea in 2016 la alegeri … Si nu iti promit, vei vedea cu „ochii tai „…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *