O cunoscută botoşăneancă începe şcoala în acelaşi timp cu fiul ei

silvia chifiriucNemultumita de faptul ca unii colegi de breasla o barfeau cum ca ar fi doar o manelista, Silvia Chifiriuc s-a decis sa arate lumii ca are calitati exceptionale muzicale are si ce voce speciala. Si cum se poate demonstra mai bine decat cu o noua diploma recunoscuta!

like facebookVara trecuta Silvia declara: „Eu imi doream sa fac ceva, pentru ca sunt un om foarte activ. Cand Petrus va merge la gradinita voi avea timp sa ma ocup si de muzica”. Si s-a tinut de cuvant!

Soţia lui Petre Roman a decis ca este timpul sa revina pe scena muzicala romaneasca. Dar nu oricum.

Bruneta se pregateste intens din vara anului trecut, impreuna cu profesoara ei de canto, astfel ca in acest an vedeta a decis sa reia cursurile Facultatii de Muzica si sa se pregateasca pentru master si apoi – pentru doctorat. Ea a marturisit:

„Eu cred ca aproape niciodata un om nu termina de invatat si, cu siguranta, si la artisti este la fel, asa ca am decis sa continuu studiile tot in domeniul muzicii. Profesoara mea de canto ma tine din scurt, imi impune sa fiu mai buna, asa ca am tot invatat si lucrat de cateva luni bune si acum sunt pregatita sa merg mai departe cu studiile. Mai ales ca cum Petrus a crescut destul de mare, va incepe si el scoala in curand.”

In ceea ce ce il privește pe juniorul Roman, Silvia este foarte mandra de evolutia fiului ei.

“A crescut, mai are un pic si se pregateste pentru pre-scoală. S-a facut baiat mare. Deja stie foarte multe lucruri si este foarte istet si educat, are cu cine sa semene. Suntem foarte mandri de el”, a spus cântăreaţa.

Sursa: woowbiz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *