Intrare în Spitalul Județean cu cartelă securizată. Vechiul sistem, de peste 1,5 miliarde lei, a fost dezafectat

spitalul judeteanPersonalul Spitalului Judeţean va intra, în cel mai scurt timp, pe secții doar cu cartelă securizată. Măsura de securizare a celui mai mare spital din judeţ este luată pentru a stopa accesul vizitatorilor pe secții. Un astfel de sistem a mai fost implementat și în anul 2012, pe vremea când era manager Doru Munteanu, însă investiția, de 1,5 miliarde lei vechi, nu mai există în acest moment.

like facebookAccesul în spital este o prioritate pentru conducerea spitalului. În momentul în care accesul se va face pe bază de cartelă, se vor securiza spațiile, cu siguranță lucrurile vor intra în normal. Deja este în procedură de selecție a ofertelor. Ca urmare a lucrărilor de reabilitare, vechiul sistem a fost dezafectat. S-au recuperat o parte din echipamente, camerele de luat vederi, dar sistemul în sine nu”, a declarat Ioan Asaftei, director de îngrijiri la Spitalul Județean.

Măsura de securizare a unității este luată și urmare a furturilor care au avut loc în ultima perioadă.

One thought on “Intrare în Spitalul Județean cu cartelă securizată. Vechiul sistem, de peste 1,5 miliarde lei, a fost dezafectat

  1. Totusi, este inadmisibil ca un sistem de securitate de 1,5 mld lei – adica 150.00 lei –
    sa fie dezafrectat dupa numai 2 ani de functionare si nici atit, pentru ca o buna bucata de vreme, fiind santier, se circula in voie. Cineva are trebui sa raspunda pentru aceasta paguba. Ce, nu se stia ca Spitalul va intra intr-un proces de modernizare ? Se sita. Si atunci, pentru ce a fost montat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *