Femeie de 45 de ani, prinsă cu țigări de contrabandă în mașină

tigari podea masinaPolițiștii de frontieră din cadrul SPF Dorohoi au întocmit dosar penal unei femei în autoturismul căreia au fost depistate ascunse mai multe pachete cu țigări de contrabandă.

Un echipaj format din politisti de frontiera din cadrul SPF Dorohoi, actionand in baza unui schimb de informatii cu STPF Botosani, au identificat, in municipiul Dorohoi, pe Angela R., de 45 de ani, cetatean roman, care intentiona sa comercializeze tigari in piata din municipiu.

La controlul efectuat asupra autoturismului femeii a fost descoperita cantitatea de 6540 tigarete, diferite marci, cu timbru de acciza R.Ucraina, R.Moldova si Duty Free. Femeia a declarat ca a achizitionat tigarile din localitatea Dorohoi.

like facebookPolitistii de frontiera au intocmit pe numele femeii lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de „colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia”.

Cantitatea de 6540 tigarete in valoare de 2.906 lei a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *